Agile Work 1
Agile Work 2
Agile Work 3
Agile Work 4
Agile Work 5
Agile Work 6
Agile Work 7
Agile Work 8

Agile Work Oy:

"Vallila Corner on ollut yrityksellemme erinomaisen hyvä kasvupaikka"

Työympäristöjen kehittämiseen erikoistunut Agile Work Oy on viihtynyt Vallila Cornerin moneksi muuntuvissa tiloissa jo vuodesta 2017 lähtien. – Tilat vastaavat tarpeisiimme oivallisesti. Arvostamme erityisesti niiden monipuolisuutta sekä muunneltavuutta, ja sijaintikin on mitä kätevin, yhtiön Chief Experience Officer ANTTI PITKÄNEN kertoo.

Antti Pitkänen perusti Agile Workin yhdessä Esa Santamäen kanssa vuonna 2015. Yrityksen tarina Vallila Cornerissakin ulottuu jo kiinteistön edellisen omistajan ajalle: GE Healthcare oli Agile Workin alkutaipaleella sen ensimmäinen suuri asiakas, mikä tutustutti Pitkäsen tiimeineen Elimäenkadun ja Kuortaneenkadun kulmassa sijaitsevaan toimitilakiinteistöön. 

– Olimme vuonna 2014 mukana toteuttamassa näihin tiloihin Health Innovation Village -nimistä start up -yritysten keskusta. Hanke sai ajan saatossa jatkoa erilaisten projektien kautta ja päädyimme niiden myötä itsekin asettumaan vakituisesti Vallilaan, Pitkänen kertaa yhtiönsä toimitilahistorian kulkua.

Nykyään Agile Workilla on Vallila Cornerissa reilun 280 neliön tilat kahdessa kerroksessa. 

– Työympäristöjen alalla kun toimimme, olemme olleet luonnollisesti itse vahvasti mukana suunnittelemassa, kehittämässä ja toteuttamassa nykyisiä tilojamme. Siksikin ne vastaavat tarpeisiimme oivallisesti. Ylemmässä kerroksessa on henkilöstömme omat työpisteet kattava kokonaisuus, jonka nimi on Clubhouse. Alempaan kerrokseen olemme rakentaneet koeympäristön, jossa voimme testata erilaisia tulevaisuuden työympäristöjä ja työn tekemisen tapoja käytännössä. Tämän tilan nimi on Future Lab.

Pitkänen kertoo, että Areim on Agile Workille paitsi vuokranantaja myös asiakas. 

– Olemme toteuttaneet heillekin Future Labiin toimistomalleja, joita he ovat voineet hyödyntää esimerkkeinä tilojen monista mahdollisuuksista. Yhteistyö on toiminut ammattimaisen mallikkaasti silläkin saralla. Ymmärrämme toisiamme hyvin ja kynnys minkä tahansa kysymyksen tai ajatuksen esiin tuomiseen on ollut matalalla. Ratkaisukeskeisyys on ollut yhteistyössämme vahvasti läsnä, Pitkänen kiittää.

Uusi kuva

Sijainti, monipuolisuus, muunneltavuus ja kokemuksellisuus – kaikki kohdallaan!

Agile Work arvostaa Vallila Cornerin tiloissaan erityisesti niiden keskeistä sijaintia, monipuolisuutta ja muunneltavuutta. 

– Tänne on helppo saapua ja täältä on helppo lähteä esimerkiksi asiakaskäynneille. Julkiset paikallisliikenneyhteydet ovat kehittyvällä Vallilan alueella jo nyt hyvät ja Pasilan rautatieasema on lähellä. Myös parkkipaikkoja on esimerkiksi Helsingin keskustaan verrattuna hyvin saatavilla. Lisäksi sähköautojen lataus on mahdollista, kuten nykyaikaisessa kiinteistössä tietysti pitää ollakin.    

– Näissä itse tiloissa meille tärkeää, että ne tukevat erilaisia työn tekemisen tapoja ja viihtyisää työarkea laajemmallakin perspektiivillä. Tähän tarpeeseen vastaavat paitsi omat tilamme myös kiinteistön yleiset tilat ja palvelut ravintoloineen, kahviloineen ja aurinkoterasseineen. 

– Lisäksi muuntojoustavuudella on kokonaisuudessa iso rooli, eli pystymme tekemään helposti ja kustannustehokkaasti tilallisia muutoksia, kun uusia tarpeita ilmenee, Pitkänen tiivistää.      

Juuri nyt kasvavaan hybridityötrendiin liittyen Pitkänen nostaa esiin myös tilojen kokemuksellisuuden tärkeän merkityksen. 

– Olemme pystyneet toteuttamaan Vallila Corneriin itsellemme houkuttelevat ja positiivista ”pöhinää” luovat tilat, joihin henkilöstön on kiva tulla töihin, joissa on mukava tehdä töitä yhdessä ja joihin kutsuu mielellään vieraitakin. Tämä on asia, jota moni työnantaja varmasti tällä hetkellä tavoittelee.   

Viimeisen kiitoksen Agile Workin Pitkänen lähettää Vallila Cornerin aulapalvelujen suuntaan. 

– Mielestäni on tosi hienoa, että kiinteistön edellisen omistajan aikainen aulapalveluhenkilökunta on pysynyt suurelta osin samana. He ovat se porukka, joka luo meidänkin asiakkaillemme sen tärkeän ensivaikutelman ja fiiliksen, että minkälaista palvelua tuleman pitää, hän summaa.

Agile Work B