6. krs kokoushuone
Oleskelutila
Vallila Cornerin ilmakuva
Vallila Cornerin sisäänkäynti
Keittiö

Vallila Corner

Vallila Corner on upeasti uudistettu, valoisa ja viihtyisä toimitilakiinteistö, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Vallilassa, sujuvien liikenneyhteyksien varrella.

Johtavan pohjoismaisen kiinteistösijoitusyhtiö Areimin omistuksessa olevan Vallila Cornerin rakennuksissa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 15 000 neliömetriä. Vallilan ytimessä sijaitsevia rakennuksia on kunnostettu vuosina 2012–13, ja Areim on uudistanut kohdetta edelleen vuonna 2020.

Entisestä teollisuuskeskittymästä urbaanin eläväksi kaupunginosaksi kehittynyt Vallila on nykyään mitä oivallisin kotipaikka eri alojen yrityksille ja yhteisöille: monipuoliset palvelut, kätevät yhteydet ja nostalginen historia houkuttelevat alueelle niin pieniä kuin suuria toimijoita. Vallila Corner inspiroi ideoimaan: tiloissa toimii muun muassa terveysalan innovaatioihin erikoistunut start up -yrityskeskittymä Silicon Vallila.

Vallila Cornerissa panostetaan toiminnan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen jatkuvasti: kaikki käyttösähkö on vihreää ja jätehuolto on kompensoitu hiilineutraaliksi. Kiinteistöllemme on myönnetty Euroopan johtavan rakentamisen ympäristöluokitusjärjestelmän BREEAMin In-Use -sertifikaatti, jossa tasoluokituksemme on Very Good.

 

 

Neuvottelutila
Työtiloja

Kaupunkipyöräasemalle

10 m

Vallila Cornerin sisäänkäynti

Bussipysäkille

200 m

Vallila Corner ulkoa

Juna-asemalle

1,2 km

Raitiovaunupysäkille

200 m

Metroasemalle

1,2 km

Lentokentälle

16 km

Aurinkoinen Vallila