Toimitilat muuntuvat
moneen – räätälöimme
tilat vastaamaan yrityksesi tarpeita täsmällisesti.

Työympäristö, joka palvelee tarkoitustaan

Luovuutta ruokkivia yhteisiä tiloja? Rauhaa keskittymiselle? Erikoistiloja? Ketterästi muokkautuvat, monenlaiseen arkeen räätälöitävät toimistotilat ovat meille arkipäivää. Vallila Corner tarjoaa miltei loputtomasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Laadimme yhteistyössä kumppanimme Agile Workin kanssa esimerkkejä erilaisista toteutuksista 5. kerrokseen – muun muassa tämä kaikki on Vallila Cornerissa mahdollista. 

Kerro, mitä tarvitset – Vallila Corner vastaa toiveisiisi

Noin 15 000 neliötä, lähes rajattomasti ratkaisuja ja erilaisia toimitiloja sekä kyky joustaa ja palvella: Vallila Corner on oikea valinta yrityksellesi.

Suunnittelemme ja toteutamme arkea mutkattomasti täydentävät tilat. Kuuntelemme herkällä korvalla toiveita sekä ajatuksia parhaista työskentelytavoista ja nykytilojen haasteista. Kanssamme saat yrityksesi tiloista kaiken tehon irti viihtyisyydestä tinkimättä.

Etsitpä siis avotoimistoa, erikoistiloja – studioita, labroja, tuotekehitystiloja – tai vaikkapa tiimihuoneita, neuvottelutiloja ja pienhuoneita, kaikki on mahdollista! Käytössäsi on osaava ja laaja yhteistyökumppaneidemme verkosto. Voit valita tyylikkäät vakiomateriaalimme tai viimeistellä toimitilat täysin oman sisustuskonseptin mukaisesti.

Tervetuloa Vallila Corneriin!

Lähetä meille viesti!

Onko sinulla kysyttävää Vallila Cornerin kiinteistöstä tai palveluista? Haluatko antaa meille palautetta? Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella – me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.