Dylanin salaattipöytä
Dylanin salaatti
Tomaatti-mozzarellaleipä
Vegepasta

Palvelut

Vallila Cornerissa työpäivät taittuvat viihtyisästi – kiitos monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjontamme!

Ravintola

Dylan Corner

Aamiainen tarjolla klo 7.30–10.30, lounas klo 10.30–14.00.
Dylanin legendaarinen lounas saapui ensimmäisen kerran Vallilaan: tarjolla on runsastakin runsaampi salaattibuffet, itse tehtyjä lämpimiä ruokia, maukkaita keittoja sekä talossa leivottua leipää. Dylanissa käytetään sesongin raaka-aineita ja ruoat valmistetaan omassa keittiössä huolenpitoa ja rakkautta säästelemättä. Kun lataat Dylanin lounassovelluksen, saat joka 11. lounaan ilmaiseksi.

Dylanin leipätarjontaa
Vegepasta
Dylanin leipätarjontaa
Dylanin leipätarjontaa

Kokoustilat

Monen kokoisia, kaikki viihtyisiä

Vallila Cornerin tilat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisten kokousten ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa neuvottelutiloissa on modernit kokoustekniset laitteet ja wifi-yhteys. Suurempien esitystilaisuuksien näyttämöksi on vuokrattavissa 85-paikkainen auditorio.

Lisätiedot ja tilojen varaukset ravintola Dylan Cornerista, puh. 040 753 3232corner@dylan.fi

Neuvotteluhuone (visualisointi esimerkkitoteutuksesta)
Neuvottelutila

Aulapalvelut

Hyvien ensivaikutelmien ammattilainen

Vallila Cornerin aulapalvelun henkilökunta on kiinteistön kaikkien käyttäjien apuna aina arkisin klo 8-16. Toimistotarvikkeiden tilaus, kulunvalvonnan hallinta, tilavarausten vastaanotto, postin lähetys ja vastaanotto – muun muassa ne kaikki kuuluvat aulapalvelun päivittäisiin töihin. Kerro meille, miten voimme auttaa?

Aulapalvelu

Pysäköinti

Runsaasti ruutuja autoille

Pysäköinti Vallila Cornerissa on murheetonta ja mutkatonta. Kiinteistömme omiin parkkitiloihin mahtuu yhteensä 204 autoa, ja noin 100 metrin päässä sijaitsevasta Aimo Parkin hallista löytyy vielä lisää tilaa n. 700 autolle.

Uusi kuva