GE HealthCare
GE HealthCare
GE HealthCare
GE HealthCare

GE HealthCare:

”Hybridityömalli saneli raamit tilojemme onnistuneelle uudistukselle”

GE HealthCaren myynti- ja huoltoyksiköt saivat Vallila Cornerin kuudennesta kerroksesta uuden ja valoisan näköalatoimiston, joka joustaa työarjen tarpeiden mukana. – Iso merkitys viihtymisellemme on myös sillä, että olemme tulleet hyvin tutuiksi Areimin tiimin kanssa. Yhteydenpito on avointa ja meidän tarpeita ja toiveita kuunnellaan, GE HealthCaren Suomen kiinteistöpäällikkö Timo Päykkönen sanoo.

Terveydenhuoltoalan teknologiayritys GE HealthCare on toiminut Vallilan Teollisuuskadun korttelissa jo nykyisten rakennusten valmistumisesta lähtien. GE HealthCarella on toimintoja myös Areimin omistamassa Vallila Corner -kiinteistössä Kuortaneenkadun ja Elimäenkadun kulmassa.

– Siitä lähtien kun Areim tuli Vallila Cornerin omistajaksi, on kiinteistön kehitys ollut huomattavaa. Tilojen yleisilmettä on päivitetty ja nykyaikaistettu eri tavoin. Asiantuntemusta, osaamista ja käyttäjiä kuuntelevaa palveluasennetta Areimin tiimiltä selvästi löytyy, GE HealthCaren Suomen kiinteistöpäällikkö Timo Päykkönen sanoo.

Vallila Cornerin uudistetussa kuudennen kerroksen konttorissa on toiminut marraskuusta 2022 lähtien kansainvälisen yrityksen Suomen myynti- ja huoltoyksiköt.

– Samat yksiköt ovat itseasiassa toimineet niissä tiloissa myös aiemmin joitain vuosia sitten, eli eräänlaisesta ”kotiinpaluusta” oli heille tässä viimeisimmässä muutossa kysymys.  
 

GE HealthCare

Uudistetut tilat tukevat hybridityötä

Työelämän uudeksi normaaliksi vakiintunut hybridityömalli on nykyään laajalti käytössä myös GE HealthCarella. Uudenlainen työkulttuuri saneli raamit myös Vallila Cornerin kuudennen kerroksen tilojen uudistukselle. 

– Pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan uuden toimiston tilaratkaisut etä- ja lähityön ehdoilla, eli jatkuvasti muuttuvia tilatarpeitamme vastaaviksi. Kokonaisuus on jaettu käytön luonteen mukaan, rauhallisempaan ja aktiivisempaan alueeseen, ja lisäksi käytettävissä on hiljaisia huoneita.    

Päykkönen kertoo Vallila Cornerin tilojen saaneen uudistuksen myötä myös päivitetyn ilmeen.

– Lattiapinnat vaihdettiin, seinät maalattiin ja valaistuksia uusittiin. Tilaan rakennettiin muutamia lisähuoneita, keittiönurkkaus sekä taukotila-alue kokonaisuudessaan. Meillä oli käytössä oma sisustus- ja tilasuunnittelija, ja saimme hankkeen edetessä apua ja tukea myös Areimin suunnasta. Yhteispeli toimi hienosti, Päykkönen sanoo. 

GE HealthCare

Hyvät palvelut – toimiva arki 

GE HealthCaren huolto- ja myyntiyksikkö on viihtynyt Vallila Cornerin tiloissa kaiken kaikkiaan hyvin. 

– Iso merkitys on varmasti sillä, että olemme tulleet hyvin tutuiksi Areimin tiimin kanssa. Yhteydenpito on avointa ja meidän tarpeita ja toiveita kuunnellaan. Tietysti myös tilat vastaavat tarpeitamme. Lisäksi alueella riittää parkkitilaa ja Vallila Cornerin sijainti yhtiömme muiden toimintojen välittömässä läheisyydessä on mitä toimivin. 

Lopuksi Päykkönen lähettää kiitokset aulapalvelujen ja kellarikerroksen Dylan Corner -ravintolan suuntaan. 

– Dylan Corner on meidän henkilöstömme keskuudessa suosittu, eikä varmasti vähiten kätevän sijaintinsa vuoksi. 

– Myös aulapalveluista on ollut meille merkittävä hyöty. Sen henkilöstö on pysynyt vuosikaudet samana, eli he tuntevat sekä kiinteistön että meidän yrityksemme toimintatavat ja henkilöstön hyvin. He ovat aina olleet erittäin sitoutuneita palvelemaan meitä monenlaisissa arjen juoksevissa asioissa, Päykkönen summaa lopuksi.