GE HealthCare
Agile Work
GE HealthCare
Agile Work

Asiakkaat kertovat

Vallila Cornerin uudistetuissa ja laadukkaissa tiloissa viihtyy yritys kuin yritys, sen kokoon ja toimialaan katsomatta. Kiinteistön sijainti on kätevä, tilaratkaisut toimivia, miljöö modernin miellyttävä ja palvelutkin pelaavat mallikkaasti. Vuokralaistemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja arjen sujuvuus ovat meillä Areimilla aina toimintamme keskiössä – heti ensimmäisestä kohtaamisesta ja tilaesittelystä alkaen.

Alta löydät Vallila Corneriin asettuneiden yritysten näkemyksiä ja kokemuksia siitä, miten tilat ovat heitä palvelleet ja miten yhteistyö kanssamme on sujunut.

GE HealthCare:

”Hybridityömalli saneli raamit tilojemme onnistuneelle uudistukselle”

GE HealthCaren myynti- ja huoltoyksiköt saivat Vallila Cornerin kuudennesta kerroksesta uuden ja valoisan näköalatoimiston, joka joustaa työarjen tarpeiden mukana. – Iso merkitys viihtymisellemme on myös sillä, että olemme tulleet hyvin tutuiksi Areimin tiimin kanssa. Yhteydenpito on avointa ja meidän tarpeita ja toiveita kuunnellaan, GE HealthCaren Suomen kiinteistöpäällikkö Timo Päykkönen sanoo.

Agile Work Oy:

”Vallila Corner on ollut yrityksellemme erinomaisen hyvä kasvupaikka”

Työympäristöjen kehittämiseen erikoistunut Agile Work Oy on viihtynyt Vallila Cornerin moneksi muuntuvissa tiloissa jo vuodesta 2017 lähtien.
– Tilat vastaavat tarpeisiimme oivallisesti. Arvostamme erityisesti niiden monipuolisuutta sekä muunneltavuutta, ja sijaintikin on mitä kätevin, yhtiön Chief Experience Officer Antti Pitkänen kertoo.